Ta strona korzysta z ciasteczek (cookie). Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie.     Rozumiem     Więcej

Polityka prywatności

Preambuła

Firma Klafs Sp. z o.o. przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników odwiedzających serwis www.saunasklep.klafs.pl. Zależy nam, aby każdy użytkownik dokładnie wiedział jakie dane pozyskujemy i jak może chronić swoją prywatność.

Administratorem danych jest firma Klafs Sp z o.o., Bagatelka 2, 62-320 Miłosław.

Serwis www.saunasklep.klafs.pl zawiera odnośniki do innych stron internetowych. Nie możemy ponosić odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności obowiązujące na innych stronach. Zachęcamy, by po przejściu na inną stronę internetową zapoznać się z ich polityką prywatności.

Poniższy tekst określa warunki korzystania z naszego serwisu oraz ich politykę prywatności.

Jakie dane zbieramy o użytkowniku?

Podczas Twojej wizyty nasze serwery automatycznie zapisują tzw. logi systemowe - anonimowe informacje takie jak czas twojej wizyty, adres ip, adres url, przeglądarka, itp.

Zebrane logi przechowywane są przez czas nieokreślony jako materiał pomocniczy służący do administrowania serwisem. Informacje w nich zawarte nie są ujawniane nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania serwerem oraz siecią firmy.

Dodatkowo nasz serwis gromadzi anonimowe dane dotyczące odwiedzanych stron (www.saunasklep.klafs.pl.) takie jak: liczba odwiedzin, kraj, przeglądarka, czas wizyty itp. Analizujemy gromadzone dane korzystając z rozwiązania zewnętrznego dostawcy. Aktualnie używamy Google Analytics. Narzędzie działa w oparciu o tzw. pliki cookie i nie udostępnia danych umożliwiających identyfikację osoby. Prosimy o zapoznanie się ze szczegółami polityki prywatności Google Analytics.

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą formularza kontaktowego, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp. Dane te wykorzystywane są w celu kontaktowym – sporządzeniu odpowiedzi na pytanie.

Jeżeli zapisałeś się do naszego newsletter-a lub w inny sposób zostałeś dodany do bazy subskrybentów wykorzystamy twoje dane w celu wysłania ci naszego biuletynu.

Dane osobowe (imię, nazwisko, adres email) zbierane przez formularze służą wyłącznie do celów kontaktowych.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

W każdej chwili masz możliwość wypisania się z bazy subskrybentów bezpośrednio ze strony http://www.saunasklep.klafs.pl/newsletter/

W przypadku danych gromadzonych przez formularze masz możliwość usunięcia lub modyfikacji tych danych, poprzez przesłanie na adres info@klafs.pl informacji w jakim zakresie należy zmodyfikować lub usunąć te dane.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Serwis www.saunasklep.klafs.pl wykorzystuje ciasteczka („cookies”). Identyfikują one Twoją przeglądarkę oraz usprawniają działanie serwisu. W ustawieniach przeglądarki można wybrać opcję odrzucania plików cookie, jednak niektóre funkcje serwisu mogą wtedy nie działać poprawnie. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Zmiany polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej podstronie.

Używamy twoich danych osobowych do realizacji zamówienia. Wszystkie dane naszych klientów są chronione zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych i przetwarzane tylko przez firmę Klafs

Przy rejestracji do newslettera, przechowujemy Państwa adres e-mail do celów reklamowych i badań rynku. Nie możemy ujawniać Państwa danych osobowych osobom trzecim.

W tym sklepie przechowywane są w pliku cookie informacje o zawartości koszyka, które mogą być dostępne podczas następnej wizyty. Jeśli zarejestrujesz się z nami lub złożysz zamówienie, potrzebujemy twoich danych osobowych, a wtedy wystarczy zalogować się na swój numer konta i hasło osobiste. Dane przechowywane w pliku cookie pozwolą zaoszczędzić czas przy wypełnianiu formularzy. Można również przechowywać dane w przeglądarce plików cookie tej witryny i zarządzać nimi w razie potrzeby.

Macie Państwo prawo do bezpłatnej informacji, korekty, blokowania lub usunięcia swoich danych osobowych. W takim przypadku prosimy o kontakt na info@klafs.pl lub wysłać informację pocztą lub faksem.